Engels vertaalbureau met marketing kennis 

Zoek je een Engels vertaalbureau? Gevonden! Wij zijn Lingua Fidelitas uit Amsterdam, een gespecialiseerd en betrouwbaar vertaalbureau. We leveren hoogwaardige vertalingen waar onze klanten op kunnen vertrouwen.

Iedereen spreekt Engels, toch? Ja en nee. Jammer genoeg denken veel bedrijven dat ze zelf hun Engelse vertalingen kunnen doen. En dat is ontzettend jammer. Hierdoor kom je niet alleen onprofessioneel over, je loopt ook zakelijke kansen mis. Je verstaanbaar maken in een taal is  één, maar een goede degelijke vertaling van een website of documenten? Daarvoor heb je ervaren gecertificeerde vertalers nodig. Geef je potentiële Engelse zakenpartners de aandacht en professionaliteit die ze verdienen en kies voor een kwalitatieve vertaling.

Professioneel vertaalbureau Engels

Onze vertalers zijn allemaal gecertificeerd. Het zijn native speakers die weten wat een gangbare woordkeuze is in een bepaald werkveld en die de toon van de brontekst weten te vatten.

Ook zijn ze kritisch op de brontekst en niet bang om vragen te stellen. Zo krijg jij de allerbeste vertaling die je met een gerust hart voorlegt aan je Engelse klanten.

Kennis van de Engelse markt

Engels is Engels, of toch niet? Er zijn vele soorten Engels; Amerikaans-Engels, Brits-Engels, het Engels dat ze in Australië spreken of Nieuw-Zeeland en ga zo maar door.

Engels heeft vele varianten. Is het bijvoorbeeld ‘holiday’ of ‘vacation’? En schrijf je ‘colour’ of ‘ color’? Als bedrijf wil je deze fouten niet maken. De woordkeuze pas je aan op het Engels dat jouw klanten spreken. Engels vertaalbureau Lingua Fidelitas levert vertalingen die aansluiten bij jouw doelgroep. We vertalen ook naar het Duits.

Specialist in juridische vertalingen

Naast typen Engels zijn er ook verschillen per werkveld. Zo heb je voor een juridische of een farmaceutische vertaling een specialist nodig. Wij hebben voor vele werkvelden die specialisten in dienst. Beëdigde vertaling nodig?

Niet alleen leveren ze grammaticaal correct werk, ze zorgen er ook voor dat het aansluit bij het vakjargon. Zo komt jouw bedrijf professioneel over. Uiteraard hanteren wij volledige discretie en geheimhouding voor al onze vertalingen.

Vraag een offerte aan