Nederlanders zitten veel in de auto. De meeste tijd voor werk, maar men pakt natuurlijk ook de auto voor vrije tijdsactiviteiten en vakanties. Deze grote autorijdende doelgroep is dan ook een interessante groep om je marketingcampagne op te richten. Bij ons heb je de keuze uit tientallen accessoires en artikelen gerelateerd aan de auto. Dit zijn de populairste promotiemateriaal voor in de auto.

Verfrissende autogeurtjes in eigen vorm

Bedrukte autogeurtjes, ook wel geurhangers genoemd, zijn een goedkope en leuke weggever. Je kunt deze autogeurtjes in een eigen vorm laten maken en je kunt ook de geur van het kaartje kiezen. Wij kunnen de autogeurtjes bedrukken in full colour. Deze autogeurtjes worden met een elastiekje aan de achteruitkijkspiegel bevestigd en vervolgens kan men al rijdend genieten van een lekkere geur.

Gepersonaliseerde zonneschermen voor de auto

Heb je een ruimer budget, dan kun je ook gepersonaliseerde auto zonneschermen overwegen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en voor alle ramen. Je kunt zelfs voor anti-vorst schermen kiezen (deze kun je ook in de zomer gebruiken). Je kunt bij ons auto-zonneschermen laten bedrukken met je logo, zodat deze ook een bijdrage leveren aan je naamsbekendheid.

IJskrabbers met bedrijfslogo

Ondanks dat de winters steeds milder lijken te worden, zijn er jaarlijks nog genoeg dagen dat je de autoruiten moeten krabben. Niets is vervelender dan dat je op dat moment niet over een ijskrabber kunt beschikken. IJskrabbers met logo zijn dan ook nog steeds een populaire weggever in de wintermaanden, zeker bij autogarages die je er eentje meegeven bij de aankoop van een nieuwe auto.

Wil je ook bedrukte promotiematerialen inzetten?

Wil je als winkelier of ondernemer ook graag bedrukte promotiematerialen inzetten voor je marketingactie of om naamsbekendheid te genereren? Neem dan contact op met de medewerkers van JM Promotions.