Vertaalbureau in Groningen

Ben je op zoek naar een professioneel vertaalbureau in Groningen? Maak kennis met Lingua Fidelitas. We vertalen vanuit en naar iedere taal.

Professioneel vertaalbureau in Groningen

Je hebt een vertaling nodig. Misschien breidt jouw organisatie uit naar het buitenland en wil je de algemene voorwaarden laten vertalen naar het Duits.

Misschien wil je je website vertalen naar het Italiaans. Of misschien doe je mee aan een grote aanbesteding in de Groningse Eemshaven en moet je een tender in het Engels indienen. Hoe dan ook, je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende talencombinaties en onderwerpen.

Native vertalers in iedere taal

Alle vertalingen van Lingua Fidelitas worden gemaakt door professionele en native vertalers. Er werken altijd twee specialisten aan de vertaling.

Naast de talencombinatie selecteren we onze vertalers op kennis, een juridische vertaling wordt door een jurist vertaald en een technische vertaling door een techneut.

Specialist in SEO vertalingen

SEO vertalen is een investering die je snel terugverdient. De zoektermen die in de brontaal veel worden gebruikt, leveren letterlijk vertaald misschien niets op. Ook de links, kopjes en afbeeldingen moeten onder de loep worden genomen.

Een SEO vertaler doet eerst onderzoek om te bepalen wat er wel en niet werkt in zijn land en gaat op basis daarvan aan de slag.

Vraag een offerte aan